29.01.11

Rapuntsel

Käkkide seas tekkinud äkilise inspiratsiooni ajel sisustasime ennelõunase aja kinos. Kui uksel prille jagama hakati, sain viimaks aru, kuhu olen sattunud, aga siis enam tagasipööramist polnud ja õnneks ei tekkinud kellelgi ka sydamepööritust ega midagi. Isegi mina oma 5 pygalat yksteisest erinevate silmadega nägin pilti umbes nii, nagu filmi autorid seda arvatavasti ette olid kujutanud. Ilmselt mõjusid prillid ka lastele, sest kui laternad ekraanist välja hõljuma hakkasid, oli pool saalitäit põngerjaid pysti, käed õieli.
Sisu poolest, aga jah, võiks parafraseerida Triinu, kes ytles, et tema ikka sygavalt imestab humanitaare, kes on suutelised mittemillestki 18 lehekylge artiklit tootma. Mittemillestki poolteist tundi 3D filmi on aga ikka veel kõvem saavutus 8D

3 kommentaari:

Sokike Sahtlist ütles ...

Oskus tuleb harjutades. Mina suudan juba üsna vabalt poolteist tundi mittemillestki mõelda... :P

Kas käkid ka pärast kinu kommenteerisid?

Anonüümne ütles ...

Kõrvaline kommentaar, aga Siim meenutas mulle, et sa ei ole meie reedeõhtulistis, ainult et mul pole su meiliaadressi. Et sel reedeõhtul (st kuupäeva järgi juba täna) võib Ehte poole sööma tulla. Kas sul on kirjandusmuuseumi aadress? Kanni mõistagi teab igasuguseid koordinaate, kui sa teda näed, on kõige lihtsam küsida.

muhukadri ütles ...

Nojah, olgu see siis siinkohal ka võimalikele huvilistele ära yteldud, ega see midagi huvitavamat olegi kui muhukadri-ä-gmail.com :)
Mis käkkidesse puutub, siis nad ytlesid vahetult peale elamust, et meeldis, aga nad ikka unustasid selle ysna pea.