20.09.11

Luhtatulek


Osalesin täna kirjandusyritusel - või vähemalt osaliselt osalesin, ma arvan. Kirjanduse Majas oli välja kuulutatud kultusautor Heinsaare tähtteose uustryki ja tema kohta kirjutatud koguteose esmatryki esitlus. Töökas zoosemiootikute esindus jäi tulemisega pisut hilja peale ja nii sattusid meile juba ylikooli raamatukogu ees vastu isandad Pilv & Tomberg, kes hoiatasid, et pole mõtet minna. Me ikka läksime. Tõesti ei mahtunud. Inimeste saba oli uksest väljas. Mehis, Juka Käärmann ja Kalev Kudu seisid mõnevõrra kohmetutena esiku kaugemas nurgas. "Tundub, et yritus hakkab luhta minema," pomises Mehis.
Meenutasin, et peale magistritöö kaitsmist otsustasime Pehlakaga minna mõnele loodusobjektile vastavalt sellele, kas kaitsmine läheb rappa, metsa või luhta. Tänu oponent Ene-Reedale sai asi kyll kaitstud, aga luhta me läksime. Ilusamat asja kui neppide laul luhas pole mina oma elus kuulnud.

4 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Väga kahju, et te ei mahtunud. See-eest mahtusid nooremad ja andunumad fännid, kes juba poole kuuest kirjanike maja ümber hiilisid. kas pole armas - nagu rahvuslikul ärkamisajal 20a tagasi.

Sokike Sahtlist ütles ...

Kui Mehis ja Juka ka ei mahtunud, siis pole ehk hullu? :)

Anonüümne ütles ...

Mehis ja Juka mahtusid tegelikult küll. Juka esines esitlusel perfokaga ja Mehis andis Berk Vaherile avaliku intervjuu. Alguses juhtus jah nii, et sihuke rahvamass tuli, et nad ei jaksanud sinna ettepoole trügida. Ei osanud tõesti ette näha vajadust aukülalistele esiridades kohti broneerida.

muhukadri ütles ...

Ei noh, ma räägin, nii oligi väga õige ja stiiliga sobiv :) põdeda pole siin midagi, ega ma mingit kultuurikriitikat ei tee ju. Terviklik 3D elamus.